Cenovnik usluga

Prevođenje na ruski, najbolje cene, proveren kvalitet

Cenovnik usluga prevoda za ruski jezik, prevodilačke tarife

Popusti za veću količinu pismenih prevoda i overa od strane sudskog tumača

Lektorisanje besplatno u okviru pismenog prevođenja sa/na ruski jezik

 

Cenu za konkretan posao formiramo isključivo na osnovu Vašeg zahteva za ponudu i nakon uvida u sve parametre relevantne za formiranje cene. Svi ostali poslovi se naplaćuju prema našem cenovniku koji je na snazi u vreme sklapanja ugovora, odnosno potvrde narudžbe. Pri većim ugovorima možemo zahtevati uplatu depozita, plaćanja unapred ili plaćanje u ratama.

Količinski popust rusko-srpski prevod:

Za 25 strana i više 5%; za 50 strana i više 10 %; za 100 strana i više 15 %

Hitni prevod po vašem zahtevu se dopunski plaća od 25 do 50%.

Za redovne klijente imamo posebne pogodnosti, popuste koji su veći od standardnih, a isto tako i ubrzani rad na prevodima.

Cena pismenog prevoda po strani čini 1600 znakova sa razmacima.

 

Usluga/Jezik

rusko-srpski

srpsko-ruski

Pismeni prevod  i lektorisanje

na osnovu ponude

 

  na osnovu ponude

Lektorisanje

na osnovu ponude

na osnovu ponude

Usmeni prevod

na osnovu ponude

na osnovu ponude

Sudski tumač

na osnovu ponude

na osnovu ponude

Obuka zaposlenih i Lokalizacija

na osnovu ponude

na osnovu ponude

 
Usluga "Celodnevni prevod" - rad prevodioca u toku 8 sati radnog vremena.

Ova usluga Vam pruža mogućnost da smanjite troškove usmenog prevoda i da imate prevodioca na raspolaganju u toku celog dana. Ukoliko prevodioc radi preko 8 sati, svaki sledeći sat se naplaćuje po nižoj ceni.

Uslovi plaćanja srpsko-ruski prevod:

Plaćanje se obavlja na standardni način, za pravna lica putem naloga za prenos, a za fizička putem uplatnice. Na svakoj zvaničnoj ponudi koju Vam pošaljemo, dobićete detaljne informacije o instrukcijama za plaćanje.

Preko banke: za domaća lica i privrednike na osnovu predračuna na žiro račun agencije za prevodilačke usluge i sudski tumač “MULTI PREVODI”,  sa sedištem u Beogradu. Za strana lica i kompanije u inostranstvu na devizni račun iste agencija preko instrukcija za plaćanje Vojvođanske banke za inostranstvo. Pravna lica treba da pošalju svoju PDV potvrdu na naš e-mail ili faks.

Na našem sajtu za sada ne postoji mogućnost ON LINE plaćanja kreditnim i platnim karticama (MASTER i VISA) koje podržavaju 3D Secure ®™ tehnologiju. Nadamo se da ćemo u skorije vreme obuhvatiti i tu mogućnost i proces transakcije novčanih sredstava ubrzati na obostrano zadovoljstvo.

Kao vid garancije i ozbiljnosti ugovorenog posla sa prevodom počinjemo posle uplate minimalnog avansa od 20-50%.

rusko-srpski, srpsko-ruski prevodi, prevod na ruski, prevod sa ruskog, lektura ruskih tekstova, ruski jezik, casovi ruskog jezika, prevod sa srpskog na ruski, prevod sa ruskog na srpski, sudski tumac za ruski jezik, prevodilac za ruski, konsikutivno, simultano prevodjenje na ruski jezik, hitni prevod na ruski, prevodjenje veb sajtova na ruski jezik, strucna terminologija.

 

Brzi odgovori na pitanja - RUS011.com

24h dnevno, 7 dana u nedelji. Pošaljite nam pitanje i odgovorićemo Vam u najkraćem roku. Predmeti upita: pismeni prevodi sa ruskog na srpski i srpskog na ruski, usmeni prevodi simultani i konsekutivni za ruski jezik, sudski tumač za ruski jezik. Budite slobodni da nas kontaktirate.


Kontakt info - RUS 011

Prevodi ruskog jezika Beograd

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065.830.23.45