Fizička lica

Rusko-srpski, srpsko-ruski prevodi

Usluge prevođenja na ruski jezik

Prevodi sa ruskog jezika i na ruski za fizička lica

 

Za sva fizička lica koja imaju potrebu za profesionalnim stručnim prevodima ruskog jezika prevodilački biro RUS011 nudi:

  • pismeno prevođenje svih vrsta tekstova na ruski jezik i sa ruskog jezika;                                                                
  • simultano i konsekutivno prevođenje sa srpskog na ruski, sa ruskog na srpski, sa engleskog na ruski i srpski, sa ruskog na engleski i srpski;                                                             
  • sudsko tumačenje svih vrsta dokumenata (sudski tumač za ruski jezik);                              
  • lektorisanje srpskih i ruskih tekstova. Svi lektori su izvorni govornici ruskog jezika;               
  • podučavanje ruskom jeziku (časovi ruskog jezika);                                                                   .

Uz prevod, lektorisanje je besplatno!!

Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori ruskog jezika i koji su proveli deo svog života radeći u Rusiji. Zahvaljujući tome možemo Vam sa sigurnošću reći da smo jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu za ruski jezik. Po Vašoj želji tekst može biti preveden sa ruskog jezika i na hrvatski ili bošnjački jezik

Sa ponosom možemo da Vam ponudimo i hitnu izradu prevoda ukoliko Vam je neophodno u što kraćem roku, gde reagujemo istog trenutka i gde smo Vam na usluzi 24 časa dnevno.

Glavne odlike našeg rada su profesionalnost, pravilnost, odgovornost, poštovanje rokova. Zahvaljujući TM (translation memory) programima nudimo svojim klijentima veći kvalitet prevoda, kao i konstantno korišćenje iste stručne terminologije za svakog klijenta.

Prevod dokumenata vršimo tako da se gotov tekst vizualno ne razlikuje od originala. Tablice i crteže prilagođavamo prevedenom tekstu, tako da u potpunosti dobijate prevod koji je vizualno identičan originalu.

Sve tekstvove koje dobijemo od Vas za prevod, pre nego što Vam vratimo prevedene, prođu kontrolu lektora, koji je tu da uobliči tekst i ukloni eventualne nepravilnosti. Nudimo Vam mogućnost i lekturu Vaših već prevedenih tekstova, gde ćemo Vaš tekst pretvoriti u profesionalni prevod i vratiti Vam bez greške.

rusko-srpski, srpsko-ruski prevodi, prevod na ruski, prevod sa ruskog, lektura ruskih tekstova, ruski jezik, casovi ruskog jezika, prevod sa srpskog na ruski, prevod sa ruskog na srpski, sudski tumac za ruski jezik, prevodilac za ruski, konsikutivno, simultano prevodjenje na ruski jezik, hitni prevod na ruski, prevodjenje veb sajtova na ruski jezik, strucna terminologija.

Brzi odgovori na pitanja - RUS011.com

24h dnevno, 7 dana u nedelji. Pošaljite nam pitanje i odgovorićemo Vam u najkraćem roku. Predmeti upita: pismeni prevodi sa ruskog na srpski i srpskog na ruski, usmeni prevodi simultani i konsekutivni za ruski jezik, sudski tumač za ruski jezik. Budite slobodni da nas kontaktirate.


Kontakt info - RUS 011

Prevodi ruskog jezika Beograd

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065.830.23.45