Pravna lica

Rusko-srpski, srpsko-ruski prevod

Uz prevod, lektorisanje je besplatno!!

Usluge prevođenja za pravna lica na ruski jezik

Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori ruskog jezika i koji su proveli deo svog živora radeći u Rusiji. Zahvaljujući tome možemo Vam sa sigurnošću reći da smo vodeća specijalizovana agencija za prevođenje ruskog jezika. Po Vašoj želji tekst može biti preveden sa ruskog jezika i na ostale jezike ex-YU.

Prepoznatljivi smo po tome da nudimo hitnu izradu prevoda ukoliko Vam je neophodno u što kraćem roku, gde reagujemo istog trenutka i gde smo Vam na usluzi 24 časa dnevno.

Naša prevodilačka agencija može Vam ponuditi sledeću paletu usluga za vaše preduzeće:

  • pismeno prevođenje svih vrsta tekstova na ruski jezik i sa ruskog jezika;                                                                
  • simultano i konsekutivno prevođenje sa srpskog na ruski, sa ruskog na srpski, sa engleskog na ruski i srpski, sa ruskog na engleski i srpski;                                                             
  • sudsko tumačenje svih vrsta dokumenata (sudski tumač za ruski jezik);                              
  • lektorisanje srpskih i ruskih tekstova. Svi lektori su izvorni govornici ruskog jezika;               
  • podučavanje ruskom jeziku (časovi ruskog jezika)       

Prevod dokumenata vršimo tako da se gotov tekst vizualno ne razlikuje od originala. Tablice i crteže prilagođavamo prevedenom tekstu, tako da u potpunosti dobijate prevod koji je vizualno identičan originalu.

Sve tekstvove koje dobijemo od Vas za prevod, pre nego što Vam vratimo prevedene, prođu kontrolu lektora, koji je tu da uobliči tekst i ukloni eventualne nepravilnosti. Nudimo Vam mogućnost i lekturu Vaših već prevedenih tekstova, gde ćemo Vaš tekst pretvoriti u profesionalni prevod i vratiti Vam bez greške.

Za naše stalne i verne klijente nudimo niz pogodnosti, od dodatnih popusta, do ubrzane izrade prevoda i sl.

Mnogobrojni profesori sa prevodilačkim iskustvom i višegodišnjim životom u Rusiji nude Vama i Vašem preduzeću širok spektar prevodilačkih usluga, od pismenih i usmenih prevoda sa ruskog i na ruski, do obuke Vas i Vaših kadrova tako, da brzo progovorite ruski jezik.

rusko-srpski, srpsko-ruski prevodi, prevod na ruski, prevod sa ruskog, lektura ruskih tekstova, ruski jezik, casovi ruskog jezika, prevod sa srpskog na ruski, prevod sa ruskog na srpski, sudski tumac za ruski jezik, prevodilac za ruski, konsikutivno, simultano prevodjenje na ruski jezik, hitni prevod na ruski, prevodjenje veb sajtova na ruski jezik, strucna terminologija.

Brzi odgovori na pitanja - RUS011.com

24h dnevno, 7 dana u nedelji. Pošaljite nam pitanje i odgovorićemo Vam u najkraćem roku. Predmeti upita: pismeni prevodi sa ruskog na srpski i srpskog na ruski, usmeni prevodi simultani i konsekutivni za ruski jezik, sudski tumač za ruski jezik. Budite slobodni da nas kontaktirate.


Kontakt info - RUS 011

Prevodi ruskog jezika Beograd

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065.830.23.45