O Agenciji

O našoj prevodilačkoj agenciji

Od osnivanja 2008. godine u Beogradu sa velikim uspehom smo savladali mnoge izazove. Počeli smo kao specijalizovani prevodilački biro za ruski jezik sa godišnjim obimom prevođenja od preko 10.000 strana teksta i značajnim brojem sati konsekutivnog i simultanog usmenog prevođenja. U kratkom periodu, stekli smo poverenje više od 200 domaćih i inostranih naručilaca. U 2012 godini, kroz stratešku saradnju i kooperaciju, proširujemo delatnost prevodilačkih usluga na sve evropske jezike i većinu svetskih.

Prepoznatljivi smo po:

 - Profesionalizmu naših prevodilaca

 - Operativnosti u prevođenju

 - Optimalnom odnosu cena-kvalitet

 - Brzoj i lakoj razmeni prevedenih dokumenata

 

VIZIJA:

Pozitivni imidž agencije u poslovnom okruženju, profitabilna firma za sve zaposlene, zadovoljni i ostvareni kadrovi. MULTIPREVODI ima dugoročnu viziju iz oblasti prevodilačkih usluga, da integriše sposobne, profesionalne kadrove sa prioritetnim osvrtom na stručnost i kvalitet. Naša vizija je da postanemo najveća prevodilačka agencija na prostoru ex-yu govornog područja.

MISIJA :

MULTIPREVODI imaju misiju koja stavlja akcenat na timski rad, stručnost, znanje, iskustvo, inovativnost i kreativnost. Vrhunska usluga po razumnim cenama.

Osnovna postavka izražena je kroz moto: “Samo je najbolje dovoljno dobro".

 

Kontakt info - RUS 011

Prevodi ruskog jezika Beograd

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065.830.23.45