Prevođenje

Stručni prevodi ruskog jezika RUS011

Prevodilačke usluge i sudski tumač za ruski

Stručni pismeni i usmeni prevodi sa srpskog na ruski jezik

Agencija za prevodilačke usluge ruskog jezika u Beogradu

 

Poštovani, ukoliko su Vam potrebne profesionalne i stručne usluge prevođenja sa srpskog na ruski ili sa ruskog jezika na srpski, došli ste na pravo mesto!

RUS011 pruža širok spektar usluga koje se tiču kako pismenih i usmenih prevoda ruskog jezika, tako i prevoda sudskih tumača za ruski jezik, lokalizacije softvera, web prevoda i brzo i efikasno učenje ruskog poslovnog i konverzacijskog jezika.

Novo: snimanje reklama za rusko tržište u našem profesionalnom studiju. Nudimo Vam kompletnu organizaciju. Efektnu reklamu spremnu za rusko govorno područje dobijate po sistemu "ključ u ruke".

Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori ruskog jezika i koji su proveli deo svog života usavršavaći svoja znanja u Rusiji. Zahvaljujući tome, možemo Vam sa sigurnošću reći da smo jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu za ruski jezik. Po Vašoj želji tekst može biti preveden sa ruskog jezika i na hrvatski ili bošnjački jezik.

RUS011 Vam garantuje:

  • Profesionalizam naših prevodilaca
  • Operativnost u prevođenju tekstova svih nivoa težine (komplikovanosti)
  • Optimalni odnos cena-kvalitet
  • Brzu i laku razmenu dokumenata kako putem interneta tako i ekspres kurirskom poštom
 
Ruski jezik tokom poslednjih godina doživljava pravi "bum". Značajne ruske investicije i ekonomsko prisustvo u regionu čine ovaj jezik jednim od najtraženijih jezika za stručne prevode, kako u poslovnom tako i u privatnom kontekstu. Kontaktirajte našeg koordinatora i prevedite svoje tekstove precizno i tačno.
 
Naši prevodioci su Vam na usluzi, ukoliko imate posebne želje oko korišćenja terminologije, kao i oko stila na koji se tekst prevodi, a takođe mi nemamo uobičajeni uslov “minimalnog teksta”.
Prevod dokumenata vršimo tako da se gotov tekst vizualno ne razlikuje od originala. Po Vašem zahtevu prevodimo tekst po obrascu "1:1", što znači da se u potpunosti prati format originala, sa čuvanjem tablica, crteža i sl. Radimo u svim osnovnim formatima kompjuterskih dokumenata.
 
Naš prevodilački centar veoma ceni vreme naših klijenata, pa u najbržem mogućem roku završavamo prevod i dostavljamo Vam ga na Vašu adresu, kako ne biste morali da napuštate svoju kancelariju ili kuću.
 
Vršimo usluge hitnog pismenog prevođenja, a ukoliko je u pitanju obimniji tekst, više profesionalnih prevodilaca radiće usaglašeno radi bržeg prevoda tako, da se razlike ne uočavaju i ne gubi u kvalitetu. Vi dobijate profesionalan prevod u najkraćem mogućem roku.
 
RUS 011 poštuje Vaše vreme, uloženi trud i Vaš novac. Shodno tome, naš princip rada i poslovanja bazira se na principu kratkih i brzih rokova realizacije usluge, po razumnim cenama, a u prvoklasnom kvalitetu. Naš moto poslovanja izražen je kroz slogan: "Samo je najbolje dovoljno dobro". Tu misiju sledimo od prvog dana našeg osnivanja i nje se ne odričemo. 

rusko-srpski, srpsko-ruski prevodi, prevod na ruski, prevod sa ruskog, lektura ruskih tekstova, ruski jezik, casovi ruskog jezika, prevod sa srpskog na ruski, prevod sa ruskog na srpski, sudski tumac za ruski jezik, prevodilac za ruski, konsikutivno, simultano prevodjenje na ruski jezik, hitni prevod na ruski, prevodjenje veb sajtova na ruski jezik, strucna terminologija.

Brzi odgovori na pitanja - RUS011.com

24h dnevno, 7 dana u nedelji. Pošaljite nam pitanje i odgovorićemo Vam u najkraćem roku. Predmeti upita: pismeni prevodi sa ruskog na srpski i srpskog na ruski, usmeni prevodi simultani i konsekutivni za ruski jezik, sudski tumač za ruski jezik. Budite slobodni da nas kontaktirate.


Kontakt info - RUS 011

Prevodi ruskog jezika Beograd

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065.830.23.45