Organizacija konferencija

Prevodilačke usluge i organizacija - ruski jezik

Koordinacija konferencija i seminara na ruskom jeziku

Iznajmljivanje opreme za simultano prevođenje

Ako nameravate da organizujete neki događaj sa potrebom prevođenja na ruski jezik, a niste sigurni da imate dovoljno vremena, ljudi, tehničke podrške ili iskustva, možete da računate na nas i u tom segmentu usluga. Zavisno od vaših želja i potreba,  preuzećemo odgovornost za potpunu ili delimičnu organizaciju svih vrsta skupova.
Vi se posvetite gostima – mi držimo sve konce u rukama! Izaberite jednog partnera za sve što vam je potrebno!

Preporučićemo vam destinaciju, odabrati radne prostore i opremu, napraviti plan proračuna, osigurati putničke i smeštajne aranžmane za učesnike i profesionalno organizovati stručna i društvena događanja.

Nudimo vam  rešenja po meri za sve zahteve – od ekskluzivnih VIP sastanaka u uskom krugu, do potpuno organizovanih  kongresa sa velikim brojem učesnika.

Preuzećemo odgovornost za jednu, više ili sve aktivnosti organizacije sledećih skupova:

Da bi realizacija vašeg događaja bila besprekorna nudimo vam sledeće usluge:

  • pripremu plana aktivnosti
  • izradu proračuna
  • organizaciju izložbi i izlagača
  • prevodilačke usluge
  • tehničku podršku svih događaja uz najsavremeniju opremu za simultano prevođenje, ozvučenje, prezentacionu i video opremu, kao i video-monitoring
  • transport i montiranje opreme na bilo kojoj destinaciji, kao i stalno prisustvo visoko stručnog tehničkog osoblja koje prati ceo događaj
  • angažman neophodnog osoblja za registraciju i administraciju (hostese, poslovne sekretarice...)

Iznajmljivanje opreme za simultano prevođenje najčešće podrazumeva prevodilačku kabinu, neophodnu tehničku opremu, prijemnike za slušaoce, mikrofone, ozvučenje i sl. Naši iskusni tehničari su u mogućnosti da vam izađu u susret i u potpunosti vas rasterete svih briga u vezi sa audio-video opremom, snimanjem, formatiranjem prezentacija govornika, distribuciji bežičnih mikrofona i sl.

Sve navedene skupove možemo organizovati u već poznatim kongresnim destinacijama. Ukoliko navedene skupove želite da organizujete u  sasvim drugačijem ambijentu – rado ćemo vam izaći u susret.

Brzi odgovori na pitanja - RUS011.com

24h dnevno, 7 dana u nedelji. Pošaljite nam pitanje i odgovorićemo Vam u najkraćem roku. Predmeti upita: pismeni prevodi sa ruskog na srpski i srpskog na ruski, usmeni prevodi simultani i konsekutivni za ruski jezik, sudski tumač za ruski jezik. Budite slobodni da nas kontaktirate.


Kontakt info - RUS 011

Prevodi ruskog jezika Beograd

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065.830.23.45