Tenderi | Prepiske

Usluge prevođenja sa srpskog na ruski jezik

Prevođenje tenderske dokumentacije, e-mail prepiske

Pismena korespodencija rusko-srpski, srpsko-ruski

Stručne prevodilačke usluge sa srpskog na ruski

Profesionalna usluga pismenog prevođenja sa i na ruski jezik

 

Poverljivost tenderske dokumentacije i poslovne prepiske:

Sa svim podacima i kompletnom dokumentacijom postupaće se strogo poverljivo i oni neće biti dostupni trećim licima s izuzetkom tekstova koji su namijenjeni javnom objavljivanju. Učinićemo sve da Vaša ponuda bude ispravna i maksimalno zaštićena od svih mogućih zloupotreba. Naši prevodiocii, koji svakodnevno rade na pripremanju ponuda, javnih nabavki i prevođenju tenderske dokumentacije učiniće sve da Vaša ponuda bude besprekorna. 

Naručivanje prevoda i zahtev za procenu troškova usluge prevođenja:

Naručilac usluge šalje svoju narudžbinu elektronskim putem. Naručilac može odlučiti želi li narudžbinu poslati odmah ili želi prvo dobiti našu konkretnu ponudu, odnosno procenu troškova. Agencija dostavlja naručiocu traženu ponudu, procenu troškova u roku od 8 sati (najkasnije 24 h) od prijema upita.

Takođe, vršimo usluge hitnog pismenog prevođenja, a ukoliko je u pitanju obimniji tekst, više profesionalnih prevodilaca radiće usaglašeno radi bržeg prevoda tako, da se razlike ne uočavaju i ne gubi u kvalitetu. Vi dobijate profesionalan prevod u najkraćem mogućem roku.

Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane profesionalnih prevodilaca.

RUS011 Vam garantuje:

Profesionalizam naših prevodilaca
Operativnost u prevođenju tekstova svih nivoa težine (komplikovanosti)
Optimalni odnos cena-kvalitet
Brzu i laku razmenu dokumenata kako putem interneta tako i ekspres kurirskom poštom

Cene i prevodilačke tarife i isporuka:

Cenu za konkretan posao formiramo isključivo na osnovu Vašeg zahteva za ponudu i nakon uvida u sve parametre relevantne za formiranje cene. Sve ostale cene  se naplaćuju prema našem cenovniku koji je na snazi u vreme sklapanja ugovora, odnosno potvrde narudžbe. Pri većim ugovorima možemo zahtevati uplatu depozita, plaćanja unapred ili plaćanje u ratama. Naručioca usluge obavestićemo o roku isporuke najpreciznije što možemo. Ako iz nepredviđenih razloga prihvaćena narudžba ne može biti izvršena u dogovorenom roku, naručilac usluge će odmah biti obavešten o kašnjenju.

Uslovi plaćanja:

Preko banke: za domaća lica i privrednike na osnovu predračuna na žiro račun naše agencije za prevodilačke usluge i sudski tumač sa sedištem u Beogradu. Za strana lica i kompanije u inostranstvu na devizni račun iste agencije preko instrukcija za plaćanje Vojvođanske banke za inostranstvo.

Kvalitet:

Prevod je naša stvar i mi brinemo o tome da radimo efikasno. Želimo da nas svaki klijent preporuči svojim kolegama i poslovnim partnerima. Iz ovog razloga imamo formirane grupe koje se sastoje od prevodilaca, lektora i koordinatora projekta za prevod. Jedna grupa radi za određenog klijenta. Na ovaj način osiguravamo brzu i profesionalnu uslugu iza koje stoji više od kvaliteta. Rukovodioci većih projekta prevođenja se brinu o tome da ne dođe do probijanja roka, obezbeđuju prevodiocima sve neophodne informacije i materijale za prevod, nadgledaju rad prevodilaca i lektora te su oni koji zadnji proveravaju ispravnost prevoda. Takođe, koordinator kontaktira klijenta u slučaju potrebe za pojašnjenjem određene terminologije Svi naši saradnici se obavezuju na poštovanje prevodilačkog kodeksa. Ovo znači da se sve informacije do kojih se dođe putem prevođenja tretiraju  krajnje poverljivo. Tekstove nezakonitih sadržaja ne uzimamo u obradu. Naši prevodioci su Vam na usluzi, ukoliko imate posebne želje oko korišćenja terminologije, kao i oko stila na koji se tekst prevodi, a takođe mi nemamo uobičajeni uslov “minimalnog teksta”.

Prevod dokumenata vršimo tako da se gotov tekst vizualno ne razlikuje od originala. Po Vašem zahtevu prevodimo tekst po obrascu "1:1", što znači da se u potpunosti prati format originala, sa čuvanjem tablica, crteža i sl. Radimo u svim osnovnim formatima kompjuterskih dokumenata. Naš prevodilački centar veoma ceni vreme naših klijenata, pa u najbržem mogućem roku završavamo prevod i dostavljamo Vam ga na Vašu adresu, kako ne biste morali da napuštate svoju kancelariju ili kuću. Mi poštujemo Vaše vreme, uloženi trud i Vaš novac. Shodno tome, naš princip rada i poslovanja bazira se na principu kratkih i brzih rokova realizacije usluge, po razumnim cenama, a u prvoklasnom kvalitetu. Naš moto poslovanja izražen je kroz slogan: "Samo je najbolje dovoljno dobro". Tu misiju sledimo od prvog dana našeg osnivanja i nje se ne odričemo.

 

Brzi odgovori na pitanja - RUS011.com

24h dnevno, 7 dana u nedelji. Pošaljite nam pitanje i odgovorićemo Vam u najkraćem roku. Predmeti upita: pismeni prevodi sa ruskog na srpski i srpskog na ruski, usmeni prevodi simultani i konsekutivni za ruski jezik, sudski tumač za ruski jezik. Budite slobodni da nas kontaktirate.


Kontakt info - RUS 011

Prevodi ruskog jezika Beograd

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065.830.23.45