Lokalizacija web sajtova

Lokalizacija na ruski, prevođenje sajtova i softvera

Prevođenje CMS web sajtova na ruski jezik i sa ruskog jezika

Stručne prevodilačke usluge sa srpskog na ruski jezik i sa srpskog na ruski jezik

Prevod na ruski: web sajtovi, CMS rešenja, web aplikacije, softverski paketi

Lokalizacija podrazumeva prevod koji je prilagođen tržištu i/ili ciljnoj grupi. To znači da se tekst prilagođava jeziku tržišta, društvenim i drugim zahtevima uzimajući u obzir lingvističke i kulturološke aspekte koji se moraju ili prilagoditi ili izuzeti u celosti. Lokalizacija jeste kreiranje verzije na ciljnom jeziku i prilagođavanje sadržaja, stila, kulturoloških konvencija - valute, brojevi datumi... - državi i jeziku na kojem će se koristiti. Lokalizacija podrazumeva prevod softvera, softverske dokumentacije, uputstava za upotrebu, materijala za elektronsko ucenje, marketing materijala itd.

Internet je vodeći i najmoćniji medij vremena u kome živimo.

Naši prevodioci će Vam prevesti, a web dizajneri i programeri i prilagoditi Vašu internet stranicu (sajt) na ruski ili srpski jezik. Lokalizacija internet stranica je više od prevođenja teksta internet stranice s jednog na drugi jezik; lokalizacija predstavlja detaljnu adaptaciju stranice na ciljni jezik i kulturu. Za preduzeća, lokalizacija internet straniceznači nesmetan pristup na globalno internet tržište. Prevođenje web stranica radi naš prevodilačkii tim koji će Vaše Internet stranice prevesti na  ruski  i tako osigurati dobar plasman vaših proizvoda i usluga na tržištu.

Zahvaljujući dolasku sve većeg broja ruskih firmi na balkanske prostore, poželjno je da Vaši web sajtovi i prezentacije budu prevedeni na ruski, kako biste se približili njima i unapredili svoj posao i saradnju.  Sa novim medijima su prevodi web prezentacija sve traženiji i neophodniji, jer je širenjem mreže širom sveta moguće dospeti do internacionalnih klijenata. Web sajtovi su reklama Vaše firme i pokazuju ozbiljnost i profesionalnost Vašeg preduzeća. Dobra web prezentacija podrazumeva pored dobrog dizajna i funkcionalnosti sadržaja i tekstualne sadržaje prevedene na više jezika. Višejezični web sajt predstavlja Vašu firmu van granica Vaše zemlje i čini Vaše preduzeće atraktivnijim i za kupce iz Vašeg jezičkog prostora.

Rus 011 nudi domaćim i ruskim kompanijama stručne, razumljive i precizne prevode i lektorisanje web sajtova, prilagođavajući ih ruskoj ili srpskoj sredini, u zavisnosti sa kog na koji jezik se prevodi. Na taj način prezentaciju Vaše firme činimo razumljivom ljudima različitih kultura i govornih područja i omogućujemo Vam komunikaciju sa novim potencijalnim kupcima i partnerima. Dobar prevod web stranica omogućava predstavljanje Vaše kompanije na međunarodnom tržištu ozbiljnije.

Ostaviti dobar utisak putem Interneta, presudan je u plasmanu proizvoda i usluga, kao sticanju poverenja od zahtevnih  klijenata sa ruskog i srpskog govornog područja.

 

Prevod web sajta na ruski jezik

Najbolje cene prevođenje na ruski, najbrža usluga

Slično kao i kod poslova pismenog i usmenog prevođenja, prvi korak u lokalizaciji Vaše internet stranice spada u nadležnosti vođe tima prevodilaca koji će zajedno s vama razmotriti Vaše zahteve i potrebe te proučiti zadatu temu. Kada naš programerski tim primi fajlove sadržane u Vašoj internet stranici, odabrani prevodioci će prevesti tekst, pri čemu će odrediti nijanse različitih jezika i precizno lokalizovati kulturološke razlike. I za ovu vrsta prevođenja redovno se koriste CAT “Computer Aided Translation” i TM “Translation Memory” (softver za prevođenje) radi usklađivanja prevoda i maksimalne doslednosti u korištenju određene terminologije. Kada se završi prevod, naši web dizajneri i programeri će uneti prevedeni tekst u internet fajlove. Potom će Vam se internet stranica predočiti radi pregleda i, ako je ocena pozitivna, postaviće se na Internet. I pre, a i u toku rada, naši stručnjaci će se s Vama konsultovati u pogledu integrisanja svih nijansi, prisutnih u takvim projektima, pošto smo uvereni da su detaljna priprema i stalna saradnja s klijentima ključni za uspešnu lokalizaciju internet stranica.

Prevodimo na ruski i sa ruskog jezika uputstva, flajere, kataloge, veb stranice, prezentacije i ostali marketinški materijal, uz upotrebu savremenih prevodilačkih alata, vodeći računa o doslednoj primeni termina iz određene oblasti rada. Cilj nam je uspostavljanje dugoročne saradnje, koja podrazumeva posebne cene i veoma kratke rokove za naše stalne klijente. Lektura i korektura prevedenih tekstova su uključeni u cenu. Prevedeni materijal isporučujemo u elektronskom obliku, a po potrebi kurirskom ili poštanskom službom. Lokalizacija podrazumeva prevod koji je prilagođen tržištu i/ili ciljnoj grupi. To znači da se tekst prilagođava jeziku tržišta, društvenim i drugim zahtevima uzimajući u obzir lingvističke i kulturološke aspekte koji se moraju ili prilagoditi ili izuzeti u celosti. Lokalizacija jeste kreiranje verzije na ciljnom jeziku i prilagođavanje sadržaja, stila, kulturoloških konvencija. Naši prevodioci su Vam na usluzi, ukoliko imate posebne želje oko korišćenja terminologije, kao i oko stila na koji se tekst prevodi, a takođe mi nemamo uobičajeni uslov “minimalnog teksta”.

Brzi odgovori na pitanja - RUS011.com

24h dnevno, 7 dana u nedelji. Pošaljite nam pitanje i odgovorićemo Vam u najkraćem roku. Predmeti upita: pismeni prevodi sa ruskog na srpski i srpskog na ruski, usmeni prevodi simultani i konsekutivni za ruski jezik, sudski tumač za ruski jezik. Budite slobodni da nas kontaktirate.


Kontakt info - RUS 011

Prevodi ruskog jezika Beograd

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065.830.23.45